Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Συνάντηση τριών μεγάλων μουσικών.

  Τρείς μεγάλοι μουσικοί συναντήθηκαν χθες Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στη συναυλία  που δόθηκε στον Άι - Νικόλα το θαλασσινό   στο λιμάνι της Αίγινας. Ο πρώτος επί σκηνής. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος έδωσε μια μεγάλη και επιτυχημένη συναυλία σε ένα κοινό που ξεπέρασε τα χίλια άτομα και απήλαυσε τα αγαπημένα τραγούδια  του.
  Στην πρώτη σειρά  των καθισμάτων ο φίλος  του μουσικοσυνθέτη κ. Γιώργος Θεοδοσιάδης ο οποίος ανέβηκε στο τέλος στη σκηνή για να συγχαρεί το Γ. Χατζηνάσιο. Ο κ. Γ. Θεοδοσιάδης είχε  τιμηθεί για την προσφορά  του στο μουσικό θέατρο  στο περσινό Φεστιβάλ Θεάτρου. Ο κ. Γ. Θεοδοσιάδης έχει γράψει τη δική του μεγάλη πορεία  στο μουσικό θέατρο διευθύνοντας  τις ορχήστρες στα μεγάλα μιούζικαλ που έχουν ανέβει στα αθηναϊκά θέατρα και στις επιθεωρήσεις..
  Κοντά  τους και οι δύο φίλες Μαρία Θεοδοσιάδη και Τζένη Παπανικολάου.

 Κοντά τους και η μεγάλη πιανίστρια κ. Ντόρα Μπακοπούλου εμπνεύστρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Μουσικού Φετσιβάλ Αίγινας, η οποία  δήλωσε  γοητευμένη από τη συναυλία και ιδιαίτερα από τις φωνές των δύο νέων τραγουδιστών των Παναγιώτη . Ραφαηλίδη και της Μαίρης. Στεφανακίδη.