Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

"Στα μαχαίρια" και ένας "Σκυλομπελάς" στον κινηματογράφο Τιτίνα

 Ένα πλούσιο κινηματογραφικό τετραήμερο μας υπόσχεται ο κινηματογράφος "Τιτίνα" με δύο ταινίες Α΄ προβολής για μεγάλους αλλά και μικρούς  θεατές.

"Στα μαχαίρια – Knives out"

Πρωταγωνιστούν οι: Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζέϊμι Λι Κέρτις, Τόνι Κολέτ, Ντον Τζόνσον, κ αλ. 
Ταινία Α’ Προβολής – Αστυνομική Κωμωδία - Αμερική 2019
Παρασκευή   27/12 ώρα:  8.30 βραδινή
Σάββατο  28/12 ώρα:  6.30 απογευματινή & 8.30 βραδινή
Κυριακή  29/12 ώρα: 6.30 απογευματινή
Δευτέρα  30/12 ώρα:  6.30 απογευματινή & 8.30 βραδινή
Λίγα  λόγια για την υπόθεση:
Ο αινιγματικός και κάπως ιδιόρρυθμος επιθεωρητής Μπενουά Μπλανκ, βρίσκεται στην έπαυλη ενός θρυλικού συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την επομένη της συμπλήρωσης των 85ων γενεθλίων του. Κάθε μέλος της τεράστιας, κακομαθημένης, δυσλειτουργικής οικογένειάς του, είχε λόγο να τον θέλει νεκρό και ο επιθεωρητής Μπλανκ είναι παρόν για να διαλευκάνει μια υπόθεση που αρχίζει σταδιακά να μην βγάζει κανένα απολύτως νόημα.
Πρωτότυπο σενάριο σε μια απολαυστικά έξυπνη κωμωδία αστυνομικού μυστηρίου ανατρεπτικών σχέσεων και καταστάσεων, σε στυλ Αγκάθα Κρίστι, γεμάτη μοντέρνους χειρισμούς και συνεχείς ανατροπές στην οποία πρωταγωνιστούν πολλοί αναγνωρίσιμοι αστέρες του κινηματογράφου…
Στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους / In English with Greek subtitles


"Σκυλομπελάς - Trouble",  
Παιδική Ταινία Α’ Προβολής - Μεταγλωττισμένη για παιδιά
Σάββατο  28/12  ώρα:        4.30 απογευματινή  
Κυριακή    29/12 ώρα:     11.30 πρωινή & 4.30 απογευματινή
Δευτέρα     30/12 ώρα:     4.30 απογευματινή

Λίγα λόγια  για την υπόθεση:
Το πιο αγαπημένο και καλομαθημένο πλάσμα μιας πλούσιας κυρίας, ο σκύλος της, ο επ’ ονόματι Μπελάς, θα βρεθεί στο δρόμο, όταν οι κληρονόμοι της θα τον πετάξουν έξω από την έπαυλη, χωρίς να γνωρίζουν πως ο όρος για να γίνουν δικαιούχοι στην περιουσία της, είναι να φροντίζουν τον Μπελά σαν παιδί τους! Μόνος στη μεγάλη πόλη, ο Μπελάς θα μάθει πως όλα τα σκυλάκια δεν κοιμούνται σε βελούδινα μαξιλαράκια, ούτε έχουν μπάτλερ, ούτε τρώνε φρέσκο μαγειρεμένο φαγητό.Περιπέτειες και γνωριμίες με άλλους σκύλους και ανθρώπους στους δρόμους της μεγαλούπολης, για να καταλήξει στο σπίτι μιας κοπέλας που δουλεύει σαν ντελίβερι πίτσας και ονειρεύεται να γίνει ποπ σταρ.
Παιδική ταινία για τα πράγματα που έχουν πραγματική αξία στη ζωή!