Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Η προσφορά της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης προς το Λεούσειο Ίδρυμα.



  Η  Θεατρική Ομάδα Κυψέλης συνεπής στο ετήσιο φιλανθρωπικό ραντεβού της, όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος προσφέρει το  ποσόν που συγκεντρώθηκε  από  τις παραστάσεις της για την προσφορά τροφίμων προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή προετοιμασία του Συσσιτίου που οργανώνεται στο Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα.

Η προσφορά αυτή είναι των ίδιων των θεατών που ανταποκρίθηκαν ευγενώς στο κάλεσμα μας και βοήθησαν για να αγοραστούν αυτές οι ποσότητες τροφίμων.
 
  Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης αποτελείται από νέους ανθρώπους και εφήβους που αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο  τους παρουσιάζοντας Θεατρικές παραστάσεις στο κοινό της Αίγινας. Η παρουσία της είναι συνεχής εδώ και 14 χρόνια και πέρα από την ψυχαγωγία και την παρουσίαση Θεατρικών έργων επιθυμεί οι παραστάσεις  της να έχουν και μια φιλανθρωπική  διάσταση.
Εκτιμώντας λοιπόν το έργο που συντελείται εδώ και δεκαετίες στο Λεούσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα έρχεται αρωγός έστω και με τα ελάχιστα να συνδράμει στην ανακούφιση των απόρων συμπολιτών μας. Για αυτό μετά  το τέλος κάθε παράστασης τοποθετείται στην έξοδο  της αίθουσας ένα κουτί και οι θεατές συνεισφέρουν οικονομικά  για  το  σκοπό αυτό.