Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια διαδικτυακής πορείας στην "Οδό Αιγίνης"


 Το ζωγραφικό έργο της καλής φίλης Βασιλικής Μαργαρώνη, θεωρούμε πως είναι η καλύτερη επιλογή  για να εορτάσουμε  τα εννέα  χρόνια διαδικτυακής πορείας  της "Οδού Αιγίνης".
Στο τέλος  Δεκεμβρίου του 2011  ξεκινήσαμε δειλά μια νέα προσπάθεια, ένα  ταξίδι στην ιντερνετική θάλασσα. Ένα ταξίδι που κρατά εννέα  χρόνια. Μια πορεία  συναρπαστική γεμάτη από την ανταπόκριση και την αγάπη πολλών παλαιών και νέων φίλων.

Το ζωγραφικό έργο της Βασιλικής που δημοσίευσε  πριν λίγο καιρό στην προσωπική της σελίδα στο face book, είναι μια τρυφερή και συνάμα νοσταλγική  απεικόνιση του παραλιακού μετώπου της πόλης.  Μιας Αίγινας που τα χρώματα  των νεοκλασικών κτιρίων καθρεφτίζονται μέσα στα ήρεμα νερά  του λιμανιού και τον Άγιο Νικόλαο  να σκέπει και να προστατεύει  το νησί και τους ανθρώπους του.

Εννέα  χρόνια λοιπόν επικεντρωμένα  σε μια πολιτιστική ιστορική και λαογραφική  θεματολογία. Με σκοπό να προβάλουμε την ιστορία, τον πολιτισμό, τα μνημεία τα ήθη του νησιού, να περιγράψουμε  τον παλαιό  τρόπο ζωής και να διασώσουμε μνήμες, εικόνες, στιγμές αυθεντικής ζωής.

Σας  ευχαριστούμε από καρδιάς για  την ανταπόκριση και στήριξη σας.