Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Πρόγραμμα Οδικής ασφάλειας στο Γυμνάσιο Μεσαγρού.

Στο Γυμνάσιο Μεσαγρού πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα με θέμα την Οδική ασφάλεια, από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς".
Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο εισηγήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης μεταφορών και επικοινωνιών κ. Βασίλης Γιαννκόπουλος, έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Σκοπός του είναι να υλοποιηθεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης για την οδική ασφάλεια σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.
Το μάθημα αυτό περιλαμβάνει παρουσίαση και προβολή videos  και πρακτική ενότητα με προσομοιωτές.
Το Γυμνάσιο Μεσαγρού στα πλαίσια της βιωματικής εκπαίδευσης, που έχει θέσει ως έναν από τους κύριους στόχους του, υλοποίησε με επιτυχία αυτή τη δράση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τους εκπαιδευτές του Ιδρύματος, τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη  καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έκανε  την εισήγηση του προγράμματος και είχαμε την τιμή να αποδεχθεί το αίτημα μας.
Επίσης θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον πρώην δήμαρχο Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη ο οποίος μας ενημέρωσε για τη δράση της Περιφέρειας.

Για το Γυμνάσιο Μεσαγρού
Ο Διευθυντής
Νικόλαος Τρ. Οικονόμου ΠΕ86