Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Με ένα μεγάλο ρεκόρ επισκέψεων η 'Οδός Αιγίνης"





  Πολυσύχναστη πλέον η «Οδός Αιγίνης». Το μήνα Ιούνιο κατέγραψε ένα μοναδικό ρεκόρ επισκέψεων. Σύμφωνα με τα στατιστικά 31.205 ήταν οι επισκέψεις ή άλλιώς τα «κτυπήματα» που δέχθηκε.
    Είναι πραγματικά μεγάλος ο αριθμός αυτός όταν οι αμέσως προηγούμενες άγγιζαν τις 12- 11.000 το μήνα.
    Σιγά – σιγά διαμορφώνεται ένα σταθερό «αναγνωστικό κοινό» από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα θέματα που παρουσιάζουμε και που είναι πολιτιστικά – λαογραφικά- ιστορικά, ακτοπλοϊκά ή ακόμα και παρουσιάσεις βιβλίων ή προσώπων. Θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα της Αίγινας παλαιότερα αλλά και σήμερα. Θέματα γεμάτα νοσταλγία και αναπόληση.  Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν φίλοι οι οποίοι επισκέπτονται καθημερινά  την «Οδό Αιγίνης», ακόμα και δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Κάτι  που μαρτυρεί το μεγάλο ενδιαφέρον τους αλλά και την αποδοχή του blog και τη θέση του μέσα στην τοπική κοινωνία  των  διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης.
   Με αρκετούς φίλους συνδεδεμένους και ακόμα περισσότερους  στο facebook , το οποίο λειτουργεί βοηθητικά ώστε να μεταδίδονται οι αναρτήσεις μας πιο  γρήγορα, συνεχίζουμε με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό και κέφι και την ίδια θεματολογία που έχουμε επιλέξει αυτά τα πέντε χρόνια διαδικτυακής ζωής.
   Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σας βρούμε συνεχιστές, συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε αυτήν  την προσπάθειά μας.
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ  για την τεράστια αποδοχή σας.