Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμιόνης



Στον έβδομο χρόνο λειτουργίας του βρίσκεται φέτος  το Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμιόνης με τον πολύ ωραίο τίτλο : "Ερμηνείες στην Ερμιονίδα".  Στο 7ο λοιπόν Φεστιβάλ η  κ. Χριστίνα Αλεξανιάν παρουσίασε την συγκλονιστική της παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ  Κουρτιάν» στο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμινονίδας  την Δευτέρα  17 και την Τρίτη 18  Αυγούστου, συνεχίζοντας έτσι την πετυχημένη πορεία της παράστασης στην Ελλάδα και σε όλο  τον κόσμο.
Η Ερμιόνη αγκάλιασε  την παράσταση που χαρακτηρίστηκε ως «συνταρακτική» λόγω του θέματος αλλά  και της ερμηνείας  της κ. Αλεξανιάν.
Παρούσα  στην παράσταση ήταν η Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και  τέως πρόεδρος της Βουλής  των Ελλήνων κ. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη.
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδος  και ο κ. Δημήτρης Σίδερης έχουν δημιουργήσει μια κοιτίδα πολιτισμού στην Ερμιόνη και κάθε χρόνο πέρα από  τις παραστάσεις  των ερασιτεχνών ηθοποιών επωμίζονται  την διοργάνωση  του Φεστιβάλ Θεάτρου που φέτος συμπληρώνει επτά  χρόνια λειτουργίας και πολιτιστικής προσφοράς στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδος.

Η παράσταση «Τα  τετράδια  της Ανζέλ Κουρτιάν» επρόκειτο να παρουσιαστούν και στο κοινό  της Αίγινας το Σάββατο 8 Αυγούστου στα πλαίσια  του 10ου Φεστιβάλ Θεάτρου και σε συνδιοργάνωση  με την Περιφέρεια Αττικής, αλλά  την τελευταία στιγμή η παράσταση ακυρώθηκε λόγω της εξέλιξης  της πανδημίας.