Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Στιγμές από τη Μουσική εκδήλωση στο Ίδρυμα Καψάλη.

  Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την  μουσική εκδήλωση στο Ίδρυμα Καψάλη που αρκετός κόσμος παρακολούθησε παρά  το γεγονός ότι είναι διάχυτη στο νησί η αβεβαιότητα λόγω κορονοϊού.
   Μια εκδήλωση αφιερωμένη στο ελληνικό τραγούδι  των δεκαετιών από το 1930 έως το 1960. Η  Ομάδα Memories  που είχε εμφανιστεί και πέρσι στον ίδιο χώρο  χειροκροτήθηκε θερμά. Η ψιλή βροχούλα όμως σταμάτησε απότομα  την παράσταση λίγο πριν το τέλος της.

Την παράσταση προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος κ. Ξ. Μαντά η οποία είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια  της  βραδιάς και η κ. Σίλα Αλεξίου εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πολλά  συγχαρητήρια  στα μέλη της ομάδας Memoties τους: Βολονάκη Γιώργο, Μαρκοπούλου Ανδρομάχη, Κοντοπάνο Στάθη, Μπόγρη Γιάννη.

Ιδιαιτέρως να αναφερθώ στην κ. Μαρία Κάτσαρη  με την οποία μας συνδέουν πολλές μνήμες και εκδηλώσεις στα πλαίσια  της Νεανικής κίνησης  της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Η κ. Μ. Κάτσαρη διηύθυνε μια πολυπληθή παιδική χορωδία στον Ναό  της Μεταμορφώσεως  της οδού Θηβών και με πολύ μεγάλη επιτυχία  συμμετείχε  στα Φεστιβάλ Νεότητος της Μητροπόλεως Πειραιώς στο Βεάκειο Θέατρο, στο Δημοτικό Πειραιώς και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Χαιρόμαστε  που βρέθηκε στην Αίγινα και έπαιξε μουσική με τη μοναδική ευαισθησία που την διακρίνει.


Φωτογραφίες : Χρήστος Νεστορίδης.