Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Μια εκδρομή στο Αγκίστρι.


 Το καλοκαίρι καλά κρατεί και ο Οκτώβρης που μας καλοπιάνει με καλοκαιρινές θερμοκρασίες μας παρακινεί σε μια βόλτα στο κοντινό Αγκίστρι.

Την όμορφη φωτογραφία δημοσίευσε  στη σελίδα  του στο Fb ο κ. Λογοθέτης. Το "Αφαία" ξεφορτώνει τα τελευταία  του αυτοκίνητα στη Σκάλα  του Αγκιστρίου. Όπως αναφέρει ο ίδιος βρισκόμαστε στο 1988. Όχι και τόσο μακρινά .... για κάποιους από εμάς. Οι μάρκες  των αυτοκινήτων μαρτυρούν την εποχή.

Μια εποχή που όσο περνά ο καιρός όλο και νοσταλγούμε.

Το "Αφαία" όπως και τα υπόλοιπα  φέρυ- μποτ της γραμμής ήδη είχαν αρχίσει να "πιάνουν" στο Αγκίστρι συμβάλλοντας κατά πολύ στην ανάπτυξη του νησιού και στην μεταφορά υλικών, φορτίων και αντικειμένων πάνω σε φορτηγά αυτοκίνητα και άλλα μέσα μεταφοράς.

Προσέξτε το πράσινο φορτηγάκι  wolkswagen - χαρακτηριστικό μιας ολόκληρης εποχής αλλά και  το φοβερό επίσης πράσινο Audi πάνω στον καταπέλτη  του πλοίου.

Όσο για  το "Αφαία"  τι να πει κανείς! Καλοκαιρινό με ανοιγμένες  τις τέντες  του στο πάνω κατάστρωμα, υπόσχεται ταξίδι ανέμελο στο Σαρωνικό, κι εμείς καθισμένοι στα πορτοκαλί πλαστικά καθίσματα  να ταΐζουμε  τους γλάρους και να ονειρευόμαστε ακόμα μεγαλύτερα ταξίδια.