Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Ένα διαφορετικό καλωσόρισμα.

Μακριά από τις συνηθισμένες  ταμπέλες  που υπάρχουν σε σημεία  της χώρας μας με το καθιερωμένο χρώμα και τη γραμματοσειρά  των γραμμάτων και τα ....απίθανα  Αγγλικά  της μετάφρασης (όπου αυτή υπάρχει), είναι οι πινακίδες  που συναντάμε και μας καλωσορίζουν στην κοινότητα  της Κυψέλης.
Καλαίσθητες και ευανάγνωστες  καλωσορίζουν τον επισκέπτη και τον περαστικό και αποσπούν αμέσως  την προσοχή σου. Πολλά  συγχαρητήρια αξίζουν  στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μηνά  Γιαννούλη και στα μέλη του Συμβουλίου για αυτήν την πρωτοβουλία.

Σε συνεργασία με  την Τεχνική Υπηρεσία  του Δήμου και τους Αντιδημάρχους κ. Δ. Καραγιάννη και κ. Ν. Πτερούδη η Κοινότητα έχει προχωρήσει σε σημαντικές βελτιώσεις που έχουν αλλάξει  την εικόνα  της Κυψέλης.
Μην ξεχνάμε τα ξύλινα κάγκελα  στους κάδους, τους νέους και περισσότερους κάδους απορριμάτων, τη διαμόρφωση του χώρου έξω από το Κοιμητήριο  των Αγίων Θεοδώρων, τη βελτίωση της εικόνας  στην Αγία Μαρίνα  στο Λεόντι, καθώς και  τα καινούργια παγκάκια  στην πλατεία, το καθάρισμα και κλάδεμα  των δέντρων στην παραλιακή οδό.

Απομένουν και άλλα  να γίνουν  πολύ σημαντικά για την ασφάλεια των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Όπως  το έργο στο σημείο  της Ταβέρνας "Ο Κόκκορας" όπου εγκυμονεί κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα και τους πεζούς από την υποχώρηση βράχων κάτω από το δρόμο ή το καθάρισμα  της παραλίας  της Καβουρόπετρας από τους τόνους τα φύκια που έχουν εδώ και δεκαετίες συσσωρευτεί στο σημείο αυτό.