Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Με 4.000 αναρτήσεις η "Οδός Αιγίνης" συνεχίζει.....

 Έχοντας ξεπεράσει  τις  4.000 αναρτήσεις η 'Οδός Αιγίνης" συνεχίζει  την πορεία στο διαδίκτυο κάνοντας συνεχώς αναφορές σε θέματα πολιτισμού, ιστορίας, λαογραφίας αλλά και  τοπικής ακτοπλοΐας. 
  Από τις 31 Δεκεμβρίου του 2010  έως σήμερα κατορθώσαμε να "κλέψουμε" την προσοχή σας επιχειρώντας αφιερώματα σε πρόσωπα που διέγραψαν τη δική  τους μοναδική πορεία  στα πολιτιστικά δρώμενα, με ανθρώπους που στιγμάτισαν την καθημερινότητα μας και τη ζωή του νησιού με το ήθος και την προσφορά  τους. Διαδικτυακό όχημα επικοινωνίας  η σελίδα  του blog στο Face book  που ανέβασε από τα πρώτα χρόνια την αναγνωσιμότητα μας.
  Την Κυριακή του Πάσχα  που μας πέρασε συμπληρώσαμε  τις 4000 αναρτήσεις. Και  το νούμερο αυτό δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο  για ένα τοπικό  blog που ασχολείται με τέτοιου περιεχομένου θέματα.
  Με γνώμονα  λοιπόν τη μεγάλη ανταπόκριση και την αγάπη σας συνεχίζουμε.

Οι δύο φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από χθες  Τρίτη 5/5  το βράδυ. Ο ήλιος έχει δύσει από ώρα όμως το  μοναδικό αυτό φως δε λέει να σβήσει. Δεν αφήνει  τη νύχτα να απλωθεί.

Αυτά  τα ανεπανάληπτα χρώματα μας χαρίζει η φύση αυτές  τις τόσος διαφορετικές και παράξενες μέρες που ζούμε. Η φύση γίνεται η παραμυθία και η ελπίδα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας για  τη συνοδοιπορία που μας παρέχετε.