Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Η Κυψέλη ομορφαίνει.

 Παρέμβαση σε έναν ιδιαίτερο χώρο για την Κυψέλη, αυτόν του κοιμητηρίου του χωριού, πραγματοποίησε το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας με την αρωγή και τη συμπαράσταση πολλών εθελοντών.
  Μετά τους ξύλινους φράχτες στους κάδους απορριμμάτων σε σημεία  της κοινότητας, η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να νοικοκυρέψει κατά πολύ το χώρο του κοιμητηρίου και μάλιστα σε ένα σημείο που ήταν μέχρι χθες γεμάτος σκουπίδια.
   Με πρωτοβουλία λοιπόν της Κοινότητας  φτιάχτηκε τοιχίο  από μπετόν πάνω στο οποίο τοποθετήθηκε σιδερένιο κάγκελο. Φυτεύτηκαν λουλούδια και τοποθετήθηκαν παγκάκια. Ο χώρος που διαμορφώθηκε θα χρησιμοποιηθεί για στάθμευση αυτοκινήτων ή χώρος αναμονής  για τους επισκέπτες του χώρου ιδιαίτερα όταν τελούνται ακολουθίες.
  Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μηνάς Γιαννούλης βρήκε πολλούς συμπαραστάτες σε αυτήν την προσπάθεια όπως τους Νίκο Πανταζή,  Γρηγόρη Χρυσοχόο, Γιώργο Καβάσιλα, Αγησίλαο Χατζόπουλο, Παύλο Ζωγράφο, Κώστα Πούντο, Τάκη Μαρίνη, Νίκο Σκουλαρίκη, Αριστείδη Λάκκο, Νεκτάριο Ρεκλείτη και την οικογένεια  του Νίκου Κοντοβράκη.
Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν συγχαρητήρια και να ευχηθούμε να συνεχιστούν γιατί βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς εξήρε την προσπάθεια  του Τοπικού Συμβουλίου σε ανάρτησή του στο προσωπικό λογαριασμό του στο face book απ' όπου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.