Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Από Δευτέρα ταξιδεύει και ο "Φοίβος"

Μια πού ευχάριστη είδηση έδωσε μέσα από τη σελίδα  της στο fb  η Saronic Ferries ανακοινώνοντας την έναρξη δρομολογίων του "Φοίβου" από τη Δευτέρα 25 Μαΐου.
Φαίνεταιπως ο ιδιότυπος αυτός αποκλεισμός βαίνει προς το τέλος του μια που από τις 25 Μαΐου  θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις προς όλα τα νησιά.
Δίπλα  στον "Αχαιό" προστίθεται και ο "Φοίβος" και σιγά - σιγά επανέρχεται η κανονικότητα στο Σαρωνικό.

Η ανακοίνωση στο διαδίκτυο είναι η εξής:


Σας είχαμε πει πως ανυπομονούμε. Η αλήθεια είναι πως δεν κρατιόμαστε. Από Δευτέρα, 25/5, στις ανοιχτές πλέον θάλασσες, επιστρέφει και ο Φοίβος. Έρχεται, με την απελευθέρωση μετακινήσεων, να κάνει παρέα στον Αχαιό που τόσο καιρό δεν έλειψε ούτε μια μέρα. Οι δυο τους θα σας πάνε επιτέλους κοντά στους δικούς σας, συγγενείς & φίλους, στα σπίτια και τα εξοχικά σας, στις αγαπημένες σας παραλίες, στα δικά σας μυστικά σποτ, στα νησιά μας που τόσο αγαπάτε και τόσο στερηθήκατε. Προσοχή όμως, στις οδηγίες του ΕΟΔΥ: έντυπο επιβίβασης, χρήση μάσκας εντός των πλοίων, τήρηση αποστάσεων και προσωπική υγιεινή. Ο κίνδυνος δεν έχει φύγει. Δρομολόγια και κρατήσεις ελεύθερα στο website μας, εκεί βρίσκεται και το σχετικό έντυπο (συμπληρώνεται από κάθε ενήλικα). Έχουμε κι άλλα νέα, έπεται συνέχεια, μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε: Μένουμε ασφαλείς, ταξιδεύουμε υπεύθυνα.