Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Εικόνες από την τελετή λήξης του 11ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

 Με τη συναυλία του  γυναικείου συγκροτήματος "Σερσέ λα φαμ" έκλεισε  το 11 Φεστιβάλ Φιστικιού. Το απόγευμα της Κυριακής έκλεισε γευστικά με φυστικο-νοστιμιές που ετοίμασε ο σεφ Νικόλας Κρεούζης στο εστιατόριο "Μαριδάκι". Ήταν όλοι εκεί από τις δύο κυρίες του Φεστιβάλ Δέσποινα Σακκιώτη και Καίτη Σαλπέα τους εθελοντές αλλά και πολλοί ενδιαφερόμενοι που γεύτηκαν τα πιάτα του σεφ.

 Αμέσως μετά το σχήμα κρουστών Κουιλόμπο διέσχισε για ακόμα μια φορά  την παραλία  την ώρα που οι τελευταίοι επισκέπτες έκαναν τα ψώνια τους.

   Στην εξέδρα στον Άγιο Νικόλαο η Οργανωτική Επιτροπή  επί σκηνής για τις καταληκτικές και επιβαλλόμενες ευχαριστίες. Συγκινητική η στιγμή της βράβευσης των εθελοντριών των κ. Σοφίας Πρωτονοταρίου και Ανθής Γελαδάκη από τα μέλη της ΚΕΔΑ Γιώργο Καλόφωνο και Τάκη Χελιώτη.
   Ο Δήμαρχος Αίγινας ευχαρίστησε κι συνεχάρη την Οργανωτική Επιτροπή και ευχήθηκε για καλή συνέχεια του χρόνου.
   Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεκίνησε με το ποιητικό δρώμενο "Ο Έρως τσόφλια δεν κοιτά" από την Μπαρμπηλένα και Ελευθερία Τριανταφύλλου και ολοκληρώθηκε από τις τρεις κυρίες των Σερσέ λα φαμ που ερμηνεύοντας τραγούδια  από όλο το φάσμα  του ελληνικού πενταγράμμου κράτησαν αμείωτο το κέφι του κοινού μέχρι τις 12.30 μετά  τα μεσάνυχτα.

 Η δική μας Ελένη Καρακάση επί σκηνής.
 Οι αδελφές Μπαρμπηλένα και Ελευθερία Τριανταφύλλου
 Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δέσποινα Σακκιώτη και η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Καίτη Σαλπέα.

Σοφία Πρωτονοταρίου και Ανθή Γελαδάκη.