Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Κώστας Μακεδόνας στη μεγάλη συναυλία του Φεστιβάλ Φιστικιού.






  Μια  ποικιλία  εκδηλώσεων και σήμερα - επίσημη πρώτη του 11ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

Η  θεατρική παράσταση «Οι μύθοι του  Αισώπου» ανοίγουν  το σημερινό πρόγραμμα του  Φεστιβάλ Φιστικιού σήμερα Παρασκευή 13 /9 το απόγευμα.
Συγκεκριμένα  η θεατρική ομάδα «Παιδικά όνειρα» παρουσιάζει για δεύτερη φορά μετά τον περσινό χειμώνα την παράσταση της που πέρσι στο Δημοτικό Θέατρο απέσπασε επαινετικές κριτικές για την άρτια δουλειά  της. Μια ομάδα παιδιών  κατορθώνουν με επαγγελματισμό, αγάπη και πολύ ταλέντο να διηγηθούν πολλούς και αγαπημένους μύθους του Αισώπου.
Στον Πύργο του Μάρκελου και ώρα έναρξης 19.30.

Ακολουθεί  η τελετή έναρξης  του 11ου Φεστιβάλ Φιστικιού με διαδραστικά δρώμενα κατά μήκος  της παραλίας της Αίγινας  αλλά  και με χαιρετισμούς και ομιλίες επισήμων.

Το πρόγραμμα  της σημερινής μέρας κορυφώνεται με τη μεγάλη συναυλία  του Κώστα Μακεδόνα  στον Αι – Νικόλα  το Θαλασσινό. 

Ο Κώστας Μακεδόνας ένας λαϊκός και όχι μόνο, ερμηνευτής, από τους καλύτερους και πιο δυνατούς τραγουδιστές της γενιάς του, απογειώνει τα τραγούδια, ενώνεται με το κοινό και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Επί σκηνής μαζί του, η εξαιρετική τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση.
Η συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια-σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.
Παίζουν οι μουσικοί :
Κωνσταντίνος Βελλιάδης - Μπουζούκι και επιμέλεια της ορχήστρας
Γιάννης Περδίκης- πλήκτρα / Χρήστος Λαρίσης- κιθάρα
Νίκος Σταδιάτης – ακορντεόν/ Χρήστος Γκαΐλας - μπάσο
Ηρακλής Παχίδης - τύμπανα
Τραγούδι : Κώστας Μακεδόνας, Μαίρη Δούτση
Υπεύθυνος ήχου : Άγγελος Πετκίδης
Οργάνωση Παραγωγής : Ηχόχρωμα

Παράλληλα  λειτουργεί ή έκθεση «Τα  καΐκια μας» στη ψαραγορά  και η ομαδική έκθεση καλλιτεχνών στον κινηματογράφο «Άνεσις»