Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Όταν ο Στέλιος Παρλιάρος συνάντησε τη Μαρίτσα



Τον κ. Στέλιο Παρλιάρο φιλοξένησε  το 11ο Φεστιβάλ Φιστικιού την Κυριακή 15/9 το πρωί στο καφέ – ζαχαροπλαστείο «Αιάκειον». Ο κ. Παρλιάρος παρασκεύασε κέικ με φιστίκι χωρίς αυγά και γάλα  σε ειδική τέντα που είχε στηθεί  στο δρόμο μπροστά από το «Αιάκειον»
Αγαπημένο του νησί και προορισμός η Αίγινα, αφού έχει πραγματοποιήσει τα γυρίσματα δύο εκπομπών του στο νησί. Η δεύτερη φορά στάθηκε «μοιραία» αφού ήταν η αφορμή να γνωρίσει τη Μαρίτσα με την οποία άνοιξε φύλλο για μπακλαβά στο σπίτι της κ. Μαρίας Αυθεντοπούλου. Μπακλαβάς με φιστίκι, όπως παλιά και καθώς το φύλλο απλωνόταν άρχισε η κουβεντούλα που συνεχίστηκε με καφέ. Και όταν ήπιαν τον καφέ η Μαρίτσα του είπε  και το φλιτζάνι.
Ασφαλώς και μιλάμε για την κ. Μαρίτσα Μαρμαρινού  που με την παρουσία  της σε Συλλόγους και εκδηλώσεις σκορπά τη χαρά με το πλατύ της χαμόγελο και την ανοιχτoσύνη της καρδιάς  της.
Έτσι κέρδισε και το Στέλιο Παρλιάρο. Και την προηγούμενη Κυριακή συναντήθηκαν, τα είπανε, ήπιαν και το καφεδάκι τους. «Αυτή λέει και το φλιτζάνι του espresso»  συμπλήρωσε ο κ. Παρλιάρος  που δήλωσε γοητευμένος από την Αίγινα και υποσχέθηκε σύντομα να έρθει και πάλι  για τα γυρίσματα μιας από τις επόμενες εκπομπές του.
Γιατί τα καλύτερα δεν γίνονται μόνο πάνω στη σκηνή των Φεστιβάλ ή κάτω από τα φώτα των προβολέων, αλλά  και στο περιθώριο των εκδηλώσεων, στα τραπεζάκια και στις παρέες.