Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

To ΕΠΑΛ Αίγινας αποχαιρέτησε τη Σωτηρία του.


Το  ΕΠΑΛ  Αίγινας αποχαιρέτισε την εκπαιδευτικό Σωτηρία Νενεδιώτη την Παρασκευή το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας. 
  Συνάδελφοι εκπαιδευτικοί από το σχολείο της  αλλά και από τα υπόλοιπα σχολεία της Αίγινας είπαν το στερνό αντίο στην καθηγήτρια που με την επιμονή, την υπομονή, το πείσμα και τη δύναμη ψυχής που τη διέκρινε ώθησε πολλά παιδιά στην είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, παλεύοντας από το τμήμα που ήταν υπεύθυνη και στα πλαίσια του μαθήματος της να αναβαθμίσει το σχολείο της. Και το πέτυχε
Αυτό ιδιαίτερα της έδινε χαρά και πληρότητα. Η μεγαλύτερη καταξίωση και επιβεβαίωσή της στον επαγγελματικό της στίβο.

Ο ακέραιος χαρακτήρας, το ήθος, ο επαγγελματισμός και οι αγώνες  της Σωτηρίας Νενεδιώτη στον εκπαιδευτικό χώρο μένουν ως παρακαταθήκη σε όλους  τους συναδέλφους της, όπως και οι καθημερινές προσπάθειες, ο αγώνας, η αγωνία, το  πείσμα και η επιμονή για τη βελτίωση του σχολείου της και της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε αυτό.

Η Σωτηρία έφυγε από τη ζωή  το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή την 27η Σεπτεμβρίου έχοντας αντιμετωπίσει παλικαρίσια και με αξιοθαύμαστη δύναμη και αξιοπρέπεια την αρρώστια της.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της κι ας χαρίσει στους οικείους της δύναμη και υγεία.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύσουμε και αναζητήσαμε στο google η Σωτηρία διακρίνεται πίσω από τους συναδέλφους της δεξιά, ενώ στην επάνω με την χαρακτηριστική στάση του σώματος της

Παραθέτουμε το συλλυπητήριο μήνυμα του Διευθυντή και των Καθηγητών του ΕΠΑΛ για το θάνατό της.
"Ο Διευθυντής και ο σύλλογος του ΕΠΑΛ Αίγινας, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας, για την απώλεια της αγαπημένης συναδέλφου μας, Σωτηρίας Νενεδιώτη. Τα λογία είναι πολύ φτωχά, για να εκφράσουν τα συναισθήματα μας, για τη μεγάλη απώλεια που βιώνει το σχολείο μας, το σχολείο σου, αγαπημένη μας Σωτηρία.

Όλοι εμείς, που για πολλά χρόνια, είμαστε δίπλα σου, γνωρίζουμε πόσο αγάπησες το σχολείο, πόσο αγάπησες τους μαθητές σου, τη μεγάλη σου πρόσφορα στη μόρφωση και την επαγγελματική αποκατάσταση τόσων και τόσων μαθητών και μαθητριών σου. Πνεύμα δημιουργικό, ασυμβίβαστο, ρεαλιστικό, με αστείρευτες ψυχικές δυνάμεις, με τεραστία αποθέματα υπομονής και αγάπης. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.
Καλό σου ταξίδι, αγαπημένη μας συναδέλφισσα!
Αιωνία σου η μνήμη, εκλεκτή μας φίλη Σωτηρία!"