Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

To "Ποσειδών Ελλάς" εκτός δρομολογίων.

   Με μια πολύ ανθρώπινη και ζεστή ανακοίνωση ο πλοίαρχος και το πλήρωμα του "Ποσειδών Ελλάς" ευχαριστούν τους επιβάτες για τη στήριξη και κατανόηση τους για όλο το διάστημα των ταξιδιών του πλοίου.
  Το πλοίο "Ποσειδών Ελλάς" από σήμερα 20 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε  την ετήσια υποχρεωτική ακινησία του βγαίνοντας εκτός δρομολογίων. Μπαίνουμε έτσι σιγά - σιγά στη χειμερινή περίοδο με την ανάλογη  μείωση των δρομολογίων. Ωστόσο μας εντυπωσίασε και μας ξάφνιασε ευχάριστα η ανακοίνωση αυτή κάτι που δεν έχει ξανά συμβεί -αν δεν κάνουμε λάθος - στα δικά μας ακτοπλοϊκά δεδομένα.
   Αν κάποιος θελήσει μπορεί να αναζητήσει και τη σελίδα του πλοίου στο Facebook (Ποσειδών Ελλάς Ομάδα φίλων) που είναι φτιαγμένοι από τους φίλους του.
Παραθέτουμε την ανακοίνωση από το Facebook.


 "Ο Πλοίαρχος Σταμάτης Μαρινάκης, οι Αξιωματικοί και το Πλήρωμα του ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ ευχαριστούν όλους τους φίλους επιβάτες για την στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου. Πάρα πολλές οι ώρες εργασίας, πολύ δύσκολες οι συνθήκες του ναυτικού επαγγέλματος, πολλή κούραση αλλά όλοι ανεξαιρέτως έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φθάνετε στον προορισμό σας ασφαλείς και όσο το δυνατόν με περισσότερη άνεση. Κι εμείς με τη σειρά μας τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή ξεκούραση".