Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ο "Μενεκράτης" φεύγει, η "Αντιγόνη" έρχεται.


    Με μία πολύ προσεγμένη  ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook, η Saronic Ferries αποχαιρετά τον "Μενεκράτη" που από τα μέσα του περασμένου Ιουνίου δρομολογήθηκε στη Σουβάλα την οποία εξυπηρέτησε υποδειγματικά.
    Ο "Μενεκράτης" ολοκληρώνει  τα δρομολόγια του, όπως άλλωστε έχει ανακοινωθεί, την Κυριακή 23  Σεπτεμβρίου, αφήνοντας  τις καλύτερες εντυπώσεις στο επιβατικό κοινό που τον προτίμησε και τον στήριξε. Η Saronoc Ferries  μετά  την αγορά  του νέου πλοίου της που το ονομάζει "Αντιγόνη" (πρώην Ποσειδώνας) υπόσχεται να επιστρέψει στα δρομολόγια  προς Σουβάλα.

  Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει  ως εξής:

Κάθε τέλος και μια νέα αρχή. Ο Μενεκράτης φεύγει, η Αντιγόνη έρχεται.
Ο πρώτος ήρθε στην παρέα μας τον Ιούνιο, περάσαμε μαζί ένα καλοκαίρι γεμάτο διαδρομές και από τις 22/9 ετοιμάζεται να ξεκουραστεί.
Τα ταξίδια ήταν πολλά και καθημερινά και η στήριξή σας συγκλονιστική. Είναι η σπουδαιότερη επιβράβευση για τη συνέπειά μας να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας και να δρομολογήσουμε πλοίο από & προς Σουβάλα, έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Μαζί, δώσαμε ζωή στο γραφικό λιμανάκι του Βορρά. Στόχος μας πλέον είναι να συμβάλλουμε ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη του Βόρειου τμήματος του νησιού. Δεσμευόμαστε να επιστρέψουμε του χρόνου, με το νέο μέλος της οικογένειας της Saronic Ferries, την Αντιγόνη, αφού πρώτα αναβαθμιστεί και προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της γραμμής.
Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με ό,τι αφορά στα πλοία μας και στη γραμμή του Σαρωνικού.