Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεσήκωσε την κερκίδα ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ήταν μια πολύ αναμενόμενη συναυλία! Το όνομα του και η συμμετοχή του σε ένα Φεστιβάλ Φιστικιού είχε πέσει πολλές φορές  στο τραπέζι.

Τελικά φέτος ήταν η σειρά  του. Χάρη  στην Περιφέρεια Αττικής που χρηματοδότησε τη χθεσινή συναυλία ο Κωστής Μαραβέγιας ήρθε για άλλη μια  φορά  στην Αίγινα και σκόρπισε χαρά, ενθουσιασμό και πολύ κέφι κόντρα στον αρνητισμό και τη θλίψη των καιρών μας.

Ίσως και λόγω των υγειονομικών μέτρων είδαμε για πρώτη φορά να σχηματίζεται ουρά πολλών μέτρων στην είσοδο ενός συναυλιακού χώρου. Ένδειξη της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου και της επιθυμίας του να ξεχάσει και να αφήσει πίσω του όλα εκείνα που του μαύρισαν τη ζωή.

Επί δύο ώρες  ο Κωστής Μαραβέγιας όργωσε τη σκηνή, έπαιξε με το μικρόφωνο, δεν φοβήθηκε να πει πως η κιθάρα του ήταν ξεκούρδιστη, να αστειευτεί, να αυτοσαρκαστεί, να σχολιάσει, να παραγγείλει  φυστικοβούτυρο, να εκθειάσει την Αίγινα, να  ευχαριστήσει  το κοινό για τη συμμετοχή και τη θερμή ανταπόκριση του. 
Ένας καλλιτέχνης, από  τους σημαντικότερους της γενιάς του και των καιρών μας. Τραγουδοποιός, στιχουργός, ενορχηστρωτής, τραγουδιστής, περφόμερ. Έχει κερδίσει επάξια το κοινό  του με την αμεσότητά του, το παιγνιώδες ύφος του, την εφηβικότητα  του, την κίνηση και την ευγένειά  του. Το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο με μεγάλη αναγνώριση είτε μέσω της δισκογραφίας του, των συναυλιών του, των εμφανίσεων του και της συμμετοχής του σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Η παρουσία  του στο Φεστιβάλ Φιστικιού χάρισε λάμψη και κέφι που όλοι χρειαζόμαστε σήμερα.