Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Οι "Ατέλειωτες μορφές ενός μεγαλείου" η πρώτη μουσική εκδήλωση του 15ου Φεστιβάλ Φιστικιού.

Ο  πολυσχιδής και πολυπράγμων Γιάννης Τσαμαντάκης με τη συνοδεία δύο μουσικών της τραγουδίστριας Παυλίνας Βουλγαράκη και της ηθοποιού Λύδιας Φωτοπούλου παρουσίασε  το βιβλίο του : "Ατέλειωτες μορφές ενός μεγαλείου" από τις εκδόσεις "Ελευθερουδάκης".

Η αυλή του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου φιλοξένησε την πρώτη μουσική εκδήλωση  του 15ου Φεστιβάλ Φιστικιού με τη συμμετοχή αρκετού κόσμου που αψήφησε  την πιθανότητα της βροχής.
Στα μεγάλα  "συν" της βραδιάς, η απλότητα του συγγραφέα και τραγουδιστή Γ. Τσαμαντάκη, η άψογη οργάνωση, η κρυστάλλινη φωνή της Παυλίνας Βουλγαράκη που συνόδευσε το συγγραφέα  σε πολλά τραγούδια  του αλλά κυρίως η συμμετοχή της μεγάλης κυρίας του Θεάτρου κ. Λυδίας Φωτοπούλου που απέδωσε μοναδικά πολλά ποιήματα  του βιβλίου.

Η εκδήλωση, μάλλον παράσταση, θα μπορούσε να είναι το ουράνιο τόξο μετά από μια καταιγίδα, αν και δεν έπεσε καμία σταγόνα βροχής! Η υποβλητικότητα και ιερότητα του χώρου σε συνδυασμό με τον έναστρο ουρανό και την απόλυτη ησυχία  των πρώην κρατητηρίων δημιούργησε μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα.