Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

«ΧΙΟΝΑΤΗ into the woods» σήμερα 6/8 στο 14ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας


 Τη δεύτερη παράσταση για τους μικρούς του φίλους φιλοξενεί απόψε το 14ο Φεστιβάλ Θεάτρου στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας με ώρα έναρξης 21.15.

Πρόκειται  για τη  " ΧΙΟΝΑΤΗ into the woods"  (στο δάσος) μια  φαντασμαγορική παράσταση για όλους.

  Λίγα λόγια  για το έργο:

Μια απρόσμενη γνωριμία της Χιονάτης με το πριγκιπόπουλο αναστατώνει την κακιά  βασίλισσα. Κυνηγημένη καταφεύγει στο δάσος για να σωθεί...   Στο περιπετειώδες ταξίδι της μέσα στο μαγεμένο δάσος η Χιονάτη έχει συντροφιά τους φίλους της τα ζωάκια.  Θα συναντήσει και τους καλοκάγαθους νάνους. Ο σοφός, ο χαρούμενος, ο υπναρούλης, ο ντροπαλός, ο γκρινιάρης και ο χαζούλης θα την υποδεχτούν με αγάπη.

Όμως η κακιά μάγισσα έχει άλλα σχέδια... .

Ένα θεατρικό έργο με πολλά μηνύματα που μιλάει για τη σημασία της συντροφικότητας και τη δύναμη της φιλίας, για την αιώνια διαμάχη του καλού με το κακό, για το δικαίωμα που έχει κάθε πλάσμα στη ζωή, για το σεβασμό της διαφορετικότητας, αλλά και για την κρυμμένη δύναμη και αποφασιστικοτητα που κρύβεται μέσα μας. 

Σκηνοθεσία: Άρης Αρμάος, Κείμενα - Θεατρική προσαρμογή: Μάριος Ελευθερίου/ Άρης Αρμάος, Σκηνικά / Τρισδιάστατες μάσκες: Πάρις Πέτρου, Ενδυματολογία/ Σχεδιασμός κοστουμιών: Πάρις Πέτρου, Χορογραφίες/ Κινησιολογία: Μαρία Αγγελοπούλου, Βοηθός σκηνοθέτη: Άννα Χατζηπαναγιώτου

Παίζουν και χορεύουν:  Μίνα Αργυροκαστρίτη, Ελένη Βελτσιώτη, Σίμος Παναγής, Γιώργος Γουλουδής, Άκης Τριανταφυλλίδης, Ιωάννα Στασινοπούλου 

 

Διάρκεια παράστασης 75' (χωρίς διάλειμμα) 

 

 

Τιμή εισιτηρίου: Ταμείο 10 € - Προπώληση 8€ 

Ανέργων/ Τρίτεκνοι/ Πολύτεκνοι 8€