Την τιμητική της είχε χθες Κυριακή 16 Μαρτίου η Αίγινα. Δύο διαφημιστικά "κτυπήματα" που τονώνουν την προβολή τουνησιού στα Μ.Μ.Ε. και στον τύπο. Στις 15.10 στα πλαίσια της εκπομπής της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ "Ελλήνων γεύσεις" η παρουσιάστρια κ. Νικολάου περιηγήθηκε και πρόβαλε γεύσεις της Αίγινας με φιστίκι αλλά και τη δουλειά Αιγινητών σεφ και επιχειρηματιών όπως του κ.Κ. Γαλάνη, της κ. Τ Γαλάρη του κ. Δ.Κάππου. Το παραδοσιακό προϊόν προβλήθηκε από το Συνεταιρισμό της Αίγινας αλλά επίσης τονίστηκε η νεότερη ιστορία της Αίγινας με εικόνες από τον Μητροπολιτικό ναό.
Στο περιοδικό της Κυριακάτικης "Καθημερινής" "Γαστρονόμος" , ο αιγινήτης φωτογράφος κάλυψε το αφιέρωμα του τεύχους στη νηστήσιμη μαγειρική του Αγίου Όρους με εξαιρετικές φωτογραφίες από την παρασκευή του καθημερινού φαγητού στα μοναστήρια και τα ασκηταριά του Όρους. Εικόνες από τα μαγερειά, τις τράπεζες και τα μποστάνια των μοναστηριών. Το Άγιο Όρος μέσα από την καθημερινότητά του, με την απαράμιλλη φύση και τις μοναδικές γεύσεις του απλού και απέριττου φαγητού.