Τρίτη 28 Μαΐου 2024

"Ταξίδι στο χρόνο στο νησί της Οινώνης" Ατομική έκθεση φωτογραφίας Σαλώμης Μελισσάρη.


Όσοι επισκεφθείτε το Δημαρχείο Αίγινας  τις επόμενες ημέρες  θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να απολαύσετε ένα φωτογραφικό  ταξίδι στο χρόνο μέσα από το φακό της κ. Σαλώμης Μελισσάρη.

Η κ. Μελισσάρη έχοντας ως πρώτο υλικό παλιές και γνώριμες φωτογραφίες της Αίγινας, έρχεται να τις τοποθετήσει δίπλα σε  καινούργιες όπου καταγράφεται όχι μόνο η αλλαγή του τοπίου αλλά και η ωμή παρέμβαση του ανθρώπου στο τοπίο. 

Η Σαλώμη ασχολείται αρκετά χρόνια με τη φωτογραφία, είναι μέλος του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Μορφωτικού Συλλόγου ο "Καποδίστριας"  και έχουμε αρκετές φορές θαυμάσει  δουλειά  της με τη συμμετοχή της σε πολλές εκθέσεις  που έχει διοργανώσει  το εργαστήριο.
Παράλληλα έχουμε  κι εμείς πέσει "θύματα" του φακού της καθώς έχει φωτογραφίσει πολλές θεατρικές μας παραστάσεις είτε στο Μορφωτικό Σύλλογο ο "Καποδίστριας" είτε στη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη 29 Μαΐου και ώρα 13.00  στο Δημαρχείο Αίγινας και θα είναι ανοιχτή για το κοινό τις ώρες λειτουργίας  του Δήμου.
Διάρκεια έκθεσης μέχρι 21 Ιουνίου.