Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Μια γιορτινή βραδιά από την Ομάδα "Περί Γραμμάτων και Ευ Ζην" για την παρουσίαση του βιβλίου "Όλα θα πάνε καλά".

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη βραδιά γεμάτη από τα  βαθύτερα νοήματα της κορυφαίας εορτής του Δωδεκαημέρου έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην εορταστική συνεστίαση που οργάνωσε η Ομάδα "Περί Γραμμάτων και Ευ Ζην" στο εστιατόριο "Κάππος έτσι".

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιελάμβανε την παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης νουβέλας  του Γ. Μπήτρου "Όλα θα πάνε καλά" που πρόσφατα κυκλοφόρησε και διατίθεται αποκλειστικά από το βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι".
Την παρουσίαση έκανε η πρόεδρος της Ομάδας κ. Μαίρη Κουκούλη η οποία  διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο καθώς και η εκπαιδευτικός κ. Θεοδώρα Λυκούρη. Μέσα από διάλογο ο κ. Γ. Μπήτρος αναφέρθηκε στα κύρια  θέματα που διαπραγματεύεται το βιβλίο, στα πρόσωπα που κυριαρχούν, στις σημερινές καταστάσεις και τα προβλήματα των ηρώων, στις αφορμές και τις αιτίες  της συγγραφής αυτών των ιστοριών  με τις οποίες καταπιάνεται.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με νόστιμους μεζέδες και γλυκό  κάτω από τους ήχους και το τραγούδι του κ. Μανώλη Μακαρατζή.
Παρόντες πολλά μέλη της ομάδας και φίλοι καθώς και ο πρόεδρος  της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας κ. Γιώργος Καλόφωνος, ο Πρόεδρος των Φίλων της Αίγινας κ. Παναγιώτης Αγραπίδης και τα μέλη της Ομάδας Γαστρονομίας των Φίλων του Φεστιβάλ Φιστικιού  και εκπαιδευτικοί του νησιού.