Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Βραδιά με πολύ κέφι, ζωντάνια και ενέργεια από το Σύλλογο Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.

Αν κάτι χαρακτήρισε  τη χθεσινή μουσικο θεατρική και κυρίως χορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων ήταν το κέφι η ζωντάνια  και η αμεσότητα μιας γνήσιας λαϊκής γιορτής που σκοπό έχει να μεταδώσει κέφι, χαρά και ψυχαγωγία. Η εκδήλωση θύμισε πανηγύρι στην πλατεία  του χωριού! Και όντως έτσι ήταν! 

Ο ενοριακός ναός ως απόλυτο σκηνικό, όπου στο πλατύσκαλο έστεκαν οι μουσικοί της ορχήστρας και κάτω στο προαύλιο το χοροστάσι, δίπλα και ανάμεσα  στους καλεσμένους που ήταν εκατοντάδες. Ένα πολυπληθές κοινό που χειροκρότησε θερμά  κάθε χορό,  κάθε στιγμή της εκδήλωσης, που χάρηκε, γέλασε, ευφράνθηκε  συμμετέχοντας σε μια καλοκαιρινή βραδιά.... σαν "Όνειρο".

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Χελιώτη και χαιρετισμό από τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μαρίνο. Ακολούθησαν βραβεύσεις για πρόσωπα  που έχουν συμβάλει σημαντικά στη λειτουργία  του Συλλόγου όπως την κ. Μαρίνα Χριστοφάκη, τον κ. Μπάμπη Παναγιωτόπουλο και την Χριστίνα – Βάνα Γουδή.

Αξιόλογες οι θεατρικές παρεμβολές με μηνύματα όπως για το bulling  και αναφορές  στην πραγματοποίηση  των ονείρων. Η παράσταση είχε  τον τίτλο «Όνειρο» και τη διδασκαλία  των χορών  είχε η κ. Σοφία Κάππου

Εντυπωσιακό το φινάλε  της εκδήλωσης με όλους τους χορευτές και τις χορεύτριες να αποδίδουν λαϊκούς χορούς, ξεσηκώνοντας πολλούς από τους θεατές να χορέψουν μαζί τους.