Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

"Αποχαιρετισμός" από το cine ΟΛΥΜΠΙΑ

Με  την ταινία  "Αποχαιρετισμός στη γλώσσα" του Ζαν Λυκ  Γκοντάρ  ο κινηματογράφος "Ολύμπια" αποχαιρέτισε την καλοκαιρινή περίοδο και άλλη μια επιτυχημένη κινηματογραφική σεζόν, προσκαλώντας τους σινεφίλ της Αίγινας σε μια δωρεάν προβολή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και ώρα 20.30 το βράδυ. Κατάμεστη  η πλατεία από φίλους του κινηματογράφου που σε παρέες παρακολούθησαν  την 70 λεπτών ταινία  του σκηνοθέτη ο οποίος χειρίστηκε πολλά  θέματα με τη δική του σκηνοθετική ματιά.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση στην είσοδο  του κινηματογράφου. Για άλλη μια χρονιά  το "Ολύμπια" πρόβαλε πολλές και αξιόλογες ταινίες  που προτιμήθηκαν από πολλούς κατοίκους και παραθεριστές  του νησιού. Οι υπεύθυνοι του κινηματογράφου συνέχισαν  τις προβολές - με τη βοήθεια  του καλού καιρού - μέχρι  τα μισά του Οκτωβρίου χαρίζοντας στους φανατικούς σινεφίλ και στους εναπομείναντες παραθεριστές ευκαιρίες ψυχαγωγίας.
Ο θερινός κινηματογράφος που υπηρετείται ακόμα με πολύ μεράκι και αγάπη στην Αίγινα συνεχίζει να προσφέρει όμορφες καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές. 

Καλή αντάμωση λοιπόν το επόμενο καλοκαίρι.