Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

"Ο Καποδίστριας για νέους κάθε ηλικίας" αυτή την Τετάρτη στο Εϋνάρδειο με δύο βιβλία.

Ακόμα μια Τετάρτη (σήμερα 25 Αυγούστου) η Καποδιστριακή Δημόσια Βιβλιοθήκη Αίγινας προσκαλεί  τους φίλους της αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για  το βιβλίο σε μια ακόμα βιβλιοπαρουσίαση  στον κήπο  του  Εϋνάρδειου δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό.

Δύο βιβλία  για  τον Ιωάννη Καποδίστρια παρουσιάζονται απόψε που έχουν κυκλοφορήσει  μέσα στο 2021  και απευθύνονται σε παιδιά,  νέους  και έφηβους αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Σύμφωνα με το Δελτίο τύπου της Βιβλιοθήκης πρόκειται  για τα βιβλία: "Ο  Ξάστερος που έγινε Αστέριος" της Προνόης Θοελογίδου και "Ο Ιωάννης και τα γεώμηλα της Αίγινας" της Μαρίας Ανδρικοπούλου. που αφορούν την παρουσία  του Ιωάννη Καποδίστρια στο νησί μας και απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους αλλά διαβάζονται ευχάριστα από  όλους. 
Στο αφιέρωμα αυτό στην Καποδιστριακή Αίγινα με τίτλο: "Ο Καποδίστριας  για νέους κάθε ηλικίας" θα μιλήσουν η ιστορικός κ. Έλλη Δρούλια διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής και ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας κ. Γιώργος Μπήτρος διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αίγινας. Αποσπάσματα από τα  δύο βιβλία θα διαβάσει η ηθοποιός κ.Όλια Λαζαρίδου.